Saker i skallen en torsdagsförmiddag

Väldigt roligt att läsa alla era kommentarer om korset. Det är klart att vi är kristenskadade/vana allihopa, men ja, det är alltså ett ”t”. Och var ett varumärke för olika tesorter.

Roligast bloggkommentar var Andreas:

Och när fick en lärare i söndagsskolan ett annat svar än ”Jesus” på ”Vem?”. Klart vi ser ett kors, Dagen är ju en flanellograf.

***

Känner ett gigantiskt sug efter att skriva något provokativt. Något nytt. Något personligt. Men jag tror inte det blir något sådant. Det är synd.

***

Känner i stället att vi borde lyfta fler goda exempel på kyrkor som gör bra grejer. I synnerhet på webben. Ni är lite dåliga på att tipsa om sådant tycker jag?

Jag återkommer i saken.

***

Den här tweeten gjorde mig glad:

Gustav är internetwizkid, 15 år och har tidigare varit helt okänd för Dagen. Han är kanske exakt den målgrupp som man förväntar sig _inte_ ska läsa Dagen. Och se! Roligt.

***

För övrigt försöker jag kickstarta den här morgonen med den här låten. Den får mig att skrivbordsdigga i smyg. (har du inte Spotify? Skriv en kommentar – har fortfarande ett gäng invites kvar)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>