Alla hjärtans dag – ett tjejfenomen

Jonna bloggar antagligen bäst om det här allahjärtansdag-fenomenet.

”Kvinnor är lätta att fira. De kan firas med:

  1. Blommor
  2. Fin choklad i fin ask
  3. Inredningsprylar
  4. Skönhetsbehandlingar
  5. Skönt toapapper

Män är svårare. Därför behöver de inte firas lika mycket.”

Denna Jonna är också min flickvän, och jag är smärtsamt medveten hur viktigt det är med uppmärksamhet såna här dagar. När dagen så började med frågan ”Jag ser inte din hälsning bland alla hjärtansdag-hälsningarna på Dagen.se?” reflexade jag ”Vad menar du?” samtidigt som jag kvickare än läderlappen(?) kodade in en hälsning. ”Det kanske blivit något fel på sidan? Du får nog uppdatera igen!?”, ljög jag, och lyckades rädda, vad jag förmodar var, förmiddagsskvallret bland hennes tjejkompisar.

Höjdpunkten blev eftermiddagen. Via nåt blommogramföretag hade jag dagen innan skickat en ros, och när hon på eftermiddagen ringde och sa ”Två likadana rosor?! I två olika paket?!! Så otroligt romantiskt!!” så spelade jag bara med och svarade i ickemeningar, för att försöka få förstå vad som hänt. Uppenbarligen har blommogramföretaget skickat min beställning två gånger, men bara dragit en betalning.

”Män är svårare. Därför behöver de inte firas lika mycket.”

Nej, det är belöning nog om vi lyckas klara oss igenom den här dagen.
Phew.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *