Vi ses sen. Jag ska testa glassar nu.

Jag har problem att koncentrera mig i dag. Hade svårt att somna igår. Låg som ett barn innan födelsedagen och bara tänkte på vad som i dag ska ske: Om en timme åker vi iväg och testar sommarens nya glassar.
Fattar ni?! Det där som man alltid sett i tidningen och alltid varit lika arg för – att de inte har ringt upp just mig och frågat om jag vill vara med.
Att reportrarnas barn istället tillfrågats och nu sitter och glufsar vaniljpinnar och fäller trötta kommentarer.

Jag har alltid varit enormt avundsjuk på dessa människor, men nu är det min tur. Jag ska såga äckelsliskglassar vid fotknälarna. Jag ska hylla och brodera ut mina betyg om de välgjorda himmelsglassarna.

Jag ska frossa, njuta och känna mig vansinnigt speciell.

För detta kan vara ett av journalistyrkets verkliga flipsides.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *