Har jag sagt att vi gör tv?

Varje dag under almedalsveckan så kommer vi publicera webbtv härifrån. Vi kommer direktsända alla seminarier från Dagens och Frälsningsarméns (g) som i Gud med start imorgon. Det blir bra.

Sen till kvällen producerar vi även någon slags sammanfattning från dagen med analys från talet av Dagens politikexpert Hasse Boström.

Det sistnämnda sitter vi och redigerar just nu. Idag har vi, utöver att ha lyssnat på Jan Björklunds tal, minglat med Mona Sahlin, Maud Olofsson, Naumki Sabuni, Ingvar Karlsson och några andra kändisar. Vi publicerar det framåt midnatt, skulle jag tro.

 

Hursomhelst. Det blir en hektisk vecka. Men jag är inte själv. Vid min sida har jag Kristofer Gustafsson. En tekniker, kameraman och redigerare. Den bästa jag jobbat med. Så jag känner mig säkrare än vad jag någonsin gjort. Det kommer bli en hejdundrans kul vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *