Myspacebra

Det har varit en trött kväll. Hektiskt. Och regnigt. Så tröttsamt regnigt.

Här kommer kvällens händelser:

Fabror Tobias gjorde improvisationsteater. Proffsigt. Men det som biter sig kvar: Programledarens Lugna favoriter-röst och de random-randiga tröjorna. Oklart om det var meningen att vara uniformt, eller om de bara råkade vara en grupp människor som gillade brunrandigt.

***

Festivalens bästa spelning stod det för mig totalt okända bandet Newworldson. Till skillnad från Blindside så tog de till vara på publikens energi och omvandlade den till en sprakande scenshow. Och musiken. Musiken! Det var myspacebra. Ni vet? Så där så att man måste surfa efter deras myspacesida och se om de håller för ett cd-köp.
Utan tvekan Frizons bästa spelning hittills. Läs Willes braiga recension.

***

Wille har förresten samlat sina bilder från Frizons största konserter i ett vackert bildspel. Se det här

***

Jag börjar bli gammal. Klockan 23 önskar jag att kvällen kan ta slut. Alternativ kan avslutas i stillsamma samtal i några soffor. Detta ålderstecken oroar mig och ger mig gubbkänslor.

***

Framåt småtimmarna är det två läger som delar upp sig på Frizon. Dels människorna vid discot i Stallet med rökmaskiner och blå och röda lampor. Där finns de vi kan kalla Stureplansgänget.

100 meter bort samlas de vi kan kalla Hippiesarna. I Virustältet woodstock-dansar de på mattor utmed upphängda baptikskynken.

Och så har vi till sist töntarna. Det är vi som går (eller vill gå) och lägga oss vid tolv.

***

Nä, nu avlider jag.

Godnatt.

Imorgon blir sista dagen. Absolut sista dagen. Sen återupptas min semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *