PappersDagen blev WebbDagen

Har ni sett?

Det är en fantastiskt papperstidning i dag. För 20 000 pappersprenumeranter har fått en webbsida hemskickad till sig.

Hela papperstidningen Dagens förstasida har gjorts om till en webbsida. Och det är något av det läckraste jag har sett. Kolla:

Även inne i tidningen finns en idolbild att klippa ut och hänga upp:

Och självklart är allt beroende på den fantastiska placeringen som innebär att vi är Sveriges fjärde bästa dagstidningssajt. Förstår ni hur stort det är? För mig själv tror jag det sjönk in i går kväll då jag kom hem, kunde sitta tyst lugnt och bara tänka. Jag kunde inte sluta le. Vilken resa det har varit!

Nu ska jag in till redaktionen efter en välbehövlig sovmorgon.

Läs intervju med mig, IDG och Sandlund här. Läs om varför pappersDagen valde att göra en webb-etta här. Och missa inte heller den intressanta cyberreligion-forskaren Jan Svärdhagen som menar att Kyrkan ofta är snabb ut på nätet, men haltar i strategier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *