Veckans länkar v51

* Årets-bästa-listorna har börjat den här veckan. Så också i den kristna flygeln av bloggvärlden. Johan Stenberg har korat Årets blogg, i tre kategorier.

* Norra Sveriges sötaste brödrapar innehåller en ord-fascist.

* Underbaraclara skriver bra i en krönika hos Rädda barnen:

Den 13 september 2008, tjugotvå år gammal, gick jag nerför altargången. Vissa höjde på ögonbrynen och undrade om det verkligen är klokt att gifta sig i så ung ålder? Men jag vet precis hur klokt det är. För livet är kort, oförutsägbart och orättvist. Någon föds förlamad. Någon har en pappa som super. Någon har en underbar mamma – som dör i cancer. Livet är inte rättvist. Och om framtiden vet vi ingenting. Det enda vi känner till är det som finns här just nu. Och det får inte slarvas bort i ilska eller bitterhet. Alla måste vi gå igenom tunga saker, men inget säger att vi måste stanna kvar där för alltid. Ingenting säger att vi för den skull måste vara offer. Livet är inte rättvist men Gud är god. Och det goda han gett mig; ett bra jobb, en fantastisk man och fina minnen av en underbar mamma, är jag evigt tacksam över. Och gör mitt bästa för att ta vara på.

* Jag har funderat en stund på vad nästa stora funktion i mobilen kommer vara. Men så ser jag filmen som rätar ut alla frågetecken.

* Det här var lite läckert. Och om det inte det är photoshoppat måste vi titulera Narnia-Tobias den mest gråa av människor.

* Alldeles för sent ser jag att Grannkyrkan också gjort en bedömning av Samfundets hemsidor. Men ger bara poäng utifrån hur många som gör något på ”namnet Jesus”.

* Uttråkad? Här är sidan som tipsar om sätt att döda tid.

* Angående Ulf Ekmans samtal med missionskyrkan bloggar föreståndare Göran Zettergren om en tid då Livets ord, med Runar Sörgaard i spetsen, i en motbön mot de med ”falsk lära”. Det låter som att det sannerligen var tid för ett samtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *