En övermodig redaktör på Nalen

Titta här! Här står jag på Nalen tillsammans med Sofia Mirjamsdotter (från bla Aftonbladets Bloggvärldsblogg), och PM Nilsson från Newsmill och förbereder oss för att prata:

Bland åhörarna satt chefredaktörer och andra redaktörer från hela landet. Bland annat DT.se:s webbchef Anna Runnberg som påpassligt tog de här bilderna och twittrade upp dem.

Det var en rolig grej, hela saken. Ännu roligare blev det att hoppa över den traditionella Powerpointpresentationen och testa något nytt.

Tidigare i dag la jag ut hela mitt manus på bloggen, inklusive länkar. Och under min presentation kopplade jag upp mig och surfade runt på mina förberedda länkar för att direkt kunna visa exempel på vad vi gjort.

Resultatet? Well. Det var kanske något övermodigt att dyka upp till Nalen utan vare sig egen dator eller backup-plan (tänk om uppkopplingen inte hade fungerat? Dagen.se kraschat? Alla dessa scenarior skrämde jag upp mig med på vägen dit).

Jag hamnade framför en dator med Internet Explorer och en Google search-bar som jag i all stress inte lyckades få bort. Inte heller fanns någon mus med scrollhjul.

Det var ett kul grepp, och något nytt. Hade jag gjort om det hade jag haft med mig egen dator, riktig mus och sett till att klicka på alla de förberedda länkarna…

Oavsett det blev det, att döma av reaktionerna  twitter, uppskattat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *