Veckans länkar, v10

* Ingrid, 8, klagade på att det inte fanns något för henne att göra på IKEA. Och fick handskrivet svar av Ingvar Kamprad.

* Ett plan nödlandade mitt i New York, Hudson river. Det vet ni. Men hur fick de planet därifrån?

* Veckans icke-nyhet

* Jag vet. Man ska inte sparka på den som redan ligger. Men jag kan inte förstå hur man kan göra sajten http://www.e-veckan.se/ och missa att http://e-veckan.se/ inte fungerar.

* Det var roligt att vår tjänst Aitellu fick så mycket uppmärksamhet i veckan. Och roligaste responsen står nog Deeva för:

”Om man bortser från att det är en kristen tidning så är det ett genialt drag”

* Varför firar man Våffeldagen? På grund av en felsägning och att ”Maria mentalt nakenkramades med en ängel och blev gravid

* Charlotte Therese roastar vår fastebloggare Bitte som ett led i humorfastan. Jag brukar vanligtvis inte reagera på sånt här, men den här gången kändes det bara osmakligt. Tråkigt.

* Många reagerar på förra veckans DN-artikel där man försökte förklara FRA-bloggbävningen som ett regisserat pr-spel har många reagerat. Isobel Hadley-Kamptz har skrivit bäst. Mikael har uppmanat bloggare att skapa en alternativ berättelse om vad som hände – från deras perspektiv. Som en jämförande gräsrotsbeskrivning av vad som hände. Har hela veckan tänk att även vi skulle haka på. INte för att vi är gräsrötter, utan för att beskriva vad vi såg där i början av FRA-bävningen. Som knappast kan likställas ett regisserat skådespel, utan snarare väldigt upprörda människor (och läsare)

* Piratebay-rättegången är över. Här är de roligaste citaten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *