Vi slog besöksrekord!

Vilken dag det blev i går! Vi lanserade Aitellu och massor av nyckelpersoner besökte oss. De bloggade om sajten och fler besökte. De nya besökarna upptäckte i sin tur våra artiklar om tonåringarna som hamnade på tungotalsläger (lider för övrigt av att jag inte har tid att blogg något om det där), att religiösa porrsurfar mer och den nioåriga flickan som våldtogs och uppmanades att inte göra abort. Det tillsammans med vår redan befintliga höga trafik kring exempelvis Jaktlunds evangelist(mikro)blogg gav hopvis med klick.

Det blev en länk- och klickkavalkad, helt enkelt. Och vi satte dessutom nytt besöksrekord! Inte illa.

Men allra roligast är så klart alla glada tillrop om vår nya tjänst. Här följer några (läs fler här):

Mediebloggen Same same but different menar att ”så här borde alla tidningar göra”.

Kjellberg skriver att ”Precis när landets olika tidningar mer eller mindre har kommit så långt att de återkopplar till blogginlägg som relaterar till deras artiklar så tar Dagen.se det till ytterligare en dimension.

David Hylander undrar vad ”landets övriga webbredaktioner för ursäkt att inte implementera den här eller motsvarande tjänst?

Och att andra följer efter tror vi. Aitellu har redan uppgett att de under gårdagen har fått flera nya kunder och -kontakter. Det är roligt att kunna bana väg.

Själva är väldigt nöjda. Det blev dock flera ”live-justeringar” under morgonen när vi upptäckte länkar som inte matchade. Som till exempel om arbetsmiljöverket, och (det mest olämpliga) en länk till caroline-mordet från vår religiösporr-artikel. Men efter att ha dragit åt matchningen några snäpp tror vi nu att vi hittat en bra nivå. Hör gärna av dig om du hittar felaktiga utlänkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *