Här har ni att roa er medan jag gör annat

Jag har en restdag i dag. Efter en väldigt intensiv period går jag igenom mail, sorterar och gör sådant jag inte hunnit göra på ett tag.

Men då blir det ju dödstomt här, och det är lite tråkigt.

Så låt oss lägga ut lite rester även här. Kanske dryga ut måndagsyoutuben lite?

Har ni sett den här bilden?

Bilden har cirkulerat runt lite på nätet den senaste tiden. Som en skärmdump från en intervju och man fnissar lite åt det som måste vara en felskrivning från ABC News (”Lookers for Jesus”?). Men i själva verket är det en befintlig organisation.

En googling visar att de har en hemsida. Och efter att, något nervös, öppnat sidan här i vårt öppna kontorslandskap visade det sig att det är en regelrätt ”ministry”. Med fokus på prostituerade.

Men namnet. Namnet! ”Horor för Jesus”, smaka på det.

Här är ett klipp om deras organisation.

 

En annan rest som jag påminns av den här veckan då Sverige har legaliserat könsneutrala äktenskap är Bill O’reillly. En programledare på den amerikanska tv-kanalen Fox News (just det – kanalen som Siewert Öholm refererat till som programmet som ”ge [svenska] nyheterna mer balans”).

Året är 2007 och det pratas om könsneutrala äktenskap i programmet ”The O’Reilly factor”. The O’Reilly får plötsligt feeling om undersökningar som inte finns och om Sverige som redan påstås ha instiftat könsneutrala äktenskap.

Jag skrev om det här, senast. Men det tål att ses igen. En helt häpnadsväckande ohederlig retorik:

 

Och till sist. Årets, kanske decenniets, snyggaste fotbollsmål. Klippet utlagt i helgen. (tack Orrenius!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *