Varför Gud talar till Carola på engelska

Några av er läste kanske den långa intervjun med Carola i magasinet Filters förra nummer. Några reagerade också över att Carola i ett stycke berättade om hur Jesus valde att byta språk när Han talade till henne.

Jag upplevde hur Jesus sade till mig: ’Let me love you like that. I want to be the lover of your soul.’ Jesus vill vara min själs älskade. Ibland kan jag nästan känna honom.

Bloggen The one and donny följer nu, några månader senare, upp frågan då han uppmärksammar att reportern som gjorde intervjun svarar i senaste numret. En läsare vid namn Anders har mailat in och frågat varför Jesus talade på engelska med Carola.

Reportern svarar, och återberättar ett fullkomligt ljuvligt svar av Carola:

Jag frågade Carola om saken, hennes svar tillhörde tyvärr de detaljer som fick stryka på foten i redigeringen. Så här löd det: ’Jag vet faktiskt inte, kanske för att jag var utomlands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *