Jag och slaktararmarna

Jag var och såg en misserabel version av musikalen Cats på Cirkus i gå och missade mitt eget radioprat. Ni som har biljetter – sälj dem på blocket.

Eftersom jag missade tittade jag in på Publicerats hemsida. Och ser den här gigantiska bilden av mig själv. Nu är det förvisso jag som har skickat in bilden på begäran, men jag har aldrig sett den använd från axlarna och neråt. Ser ni vilka enorma underarmar jag har? Som om om jag vore slaktare.

Jaja. Ni som vill höra programmet i efterhand kan kila in och lyssna här.

Förresten. I dag fick jag ett handfull ex av boken. Jag funderar på om jag ska lotta ut någon här på bloggen. Men behöver något slags tävlingsmoment. Ska bara komma på ett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *