Tillbaka från semestern

Den var skön. Varm. Och lugn. Men nu är semestern över för i sommar. Och det känns, ärligt talat, lite vemodigt. Notera det här, skitnödiga 80-talister: Sommaren blir inte roligare för att man sprider ut semestern på fantastiska, men ändå enstaka, veckor. Man blir inte sådär uppvilad som man vill vara. Man hinner inte få jobbet på det där obrydda avståndet som man önskar.

Men men. Nästa år. Då ska jag inte välja fyra regnveckor i rad (som förra året). Inte heller ska jag sprida ut dem en och en.

Jag ska vara precis så där lagom. Mellanmjölk. Planera den tre månader i förväg. Ta ut alla veckor på ett bräde. Tycka att det är skönt även fast det inte är det. Snickra på något. Ha på mig för korta shorts.

Jag börjar bli medelålders redan. Äh. Hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *