Carola viftandes med Utvandrarna

Carolas firar 25 år i en privat (nåja, 120 inbjudna) jubileumsfest i Malmö. Och självklart ville hon ha med Dagenläsare på festen. Vi fick 20 biljetter till den exklusiva festen, och en tävling gick av stapeln förra veckan.
Sent i går natt publicerades vinnarna och ovanligt många har tävlat. Inte så konstigt. Kvällspress har gjort vad de kunnat för att måla upp bilden av en extremt unik kväll där Carola tar med sina närmaste. Till och med en halv (äh – jag försöker mest spela häftig) carolafan som jag hade velat vara där. Om inte annat bara för att få dricka…äppelcider med människor i stjärnglans.

Men det var inte det roligaste. Det roligaste var Carolatrivian i våra frågor.
Särskilt sista frågan:
5) Vilken bok var det som en programledare refererade till att Carola läste backstage när hon uppträdd med Främling?
1. Psalmboken
X. Bibeln
2. Utvandrarna

Utvandrarna. Tänk om det var Utvandrarna Carola stod där bakom kulisserna och läste. Kan ni se bilden? Den sista posen i Främling hinner inte ens tona ut innan Carola störtar in bakom kulisserna.
”Var är utvandrarna?! Jag kan inte slita mig! Upplösningen är olidlig!”.
Och när poängen kommer in. tolvpoängare efter tolvpoängare. Men allt Carola kan tänka på är om guldet verkligen kommer bli till sand.
”Jag hinner nog läsa ett kapitel till”
Inte ens när hon står klar som vinnare kan hon, unga Carola, släppa boken, utan hoppsastegar in på scenen med Mobergs mästerverk i handen, vevandes med den över huvudet.
Tänk om.

Detta har jag fnissat åt hela helgen.
Ett lyckat svarsalternativ, helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *