Det blir ingen melodifestival i kväll

Carl-Henric Jaktlund skrockade när vi möttes på redaktionen i veckan. Han skrockade och skrockade, och fick mellan de skrockande skratten fram något om att min text om melodifestivalen mer än något annat var en ursäkt för att ge mig själv rätt. Skrock, skrock.

Därför kommer jag denna kväll inte göra förhandsgissa. Inte synas. Inte höras. Jag kommer vara tyst och inte alls tycka till om Idol-Sibel, eller produkt-Bengtzing. Inga förhandslyssningar, inga taffliga förhandsanalyser. Möjligtvis inte ens skriva om festivalen efteråt. Möjligtivs.
Och jag vet att ni är hundratals där ute som kommer sörja detta. Men bär då med er i tanke:
Det är Carl-Henric Jaktlunds fel.

Ha så roligt ni kan i kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *