Det var inte Carola som hoppades på tro(sa)

Så. Då lämnar vi Carola bakom oss. Låter kommenterarna slåss vidare i Carolaposten. Låter de själv minnas att jag egentligen inte gillar androlas låt, men att de justeringar, och i det sällskap, borde, borde, borde ha gått vidare.
Nu tänker vi på något annat istället.
Som hur roligt livet är.
Som hur skönt det är för Carola få försvinna från löpsedlarna ett tag.

Apropå det var jag helt övertygad om att det var Carola det syftades på när jag igår såg ordet ”Tros-hopp” på en löpsedel.
Spännande, tänkte jag.
Säkert handlade det om Carolas frikyrkokonsert i Kiruna dagen innan. Att hon sagt något plumpt eller kristet som triggat igång. Fast så finns Tinas namn. Och jag tänker att hon kanske gjort en Agneta Sjödin?

Men så går jag närmare. Och inser att det bara var lite vanligt naket. En trosa. Som chockade Sverige genom att synas.
Ja, och om någon av de 2 miljoner tittarna hade missat det, så rycker löpsedeln ut och hjälper.
Fint.

Notera också att jag suddat ut stjärten. Man vill ju inte stöta sig med känsliga Dagen.se-läsare som råkar klicka hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *