Massor av nytt på Dagen.se

I dag släpper en propp på Dagen.se. Så känns det iaf när vi nu lanserar en drös av saker samtidigt.

 

Först ut är de nya ikonerna under varje artikel. De förra var lite fula och otydliga, och jag har tidigare lovat att vi skulle byta ut dem.
Nu är det klart, och se så vackra de blev:

 

Facebook-ikonen är utan utskriven förklaring (dock med mouseover). Mest för att det inte går att hitta ett sätt att förklara den på tre ord.

 

Sen har vi en helt ny bottenplatta:

Vi har försökt samla och tydliggöra vad Dagen är, både som tidning och som koncern. Du kan ta del av oss både genom mobilen, rss-flöden och nyhetsbrev. Här finns också Dagens övriga produkter.

Nedanför har vi samlat de viktigaste sakerna om Dagen. Vilka vi är, vem som är ansvarig utgivare, och vem som jourarbetar på webberian.
Samt såklart övrig viktig info om kontakt, hur man får Dagen som startsida, eller hur man får upp en liten Dagenwidget med senaste nytt från Dagen.se på sin blogg eller hemsida.

Det är mest en uppfräschning.
Men så finns det något som är helt nytt: Dagens mest populära artikelserier.

Vi har tittat och funderat hur vi ska kunna lyfta dessa på ett bra sätt. De har ju varit sökbara och länkade, och googlebara och allt möjligt. Men vi tycker vi hittade en riktigt bra lösning:

Här kand du klicka dig igenom det som har varit varumärkesbyggande för Dagen.se det senaste halvåret. Vår stora artikelserie om Messianska rörelsen, Jaktlunds årsreportage om församlingen Filadelfia Stockholm, eller Anna B Sandbergs fantastiska dokument om församligen Karisma.
Tanken har varit att alla dessa viktiga, välskrivna texter borde alltid vara lättillgängliga för våra läsare.

Nu kan du lätt få överblick över våra artikelserier, och för nya besökare får vi stolt presentera något av det allra bästa av Dagens journalistik.

De nydesignade grejerna ger också lite försmak inför vad som komma skall. Vi tittar sedan länge på hur vi kan fila bort de spetsiga kanterna på boxarna, lätta upp designen och skapa en tydligare sajtnavigering.

Kommentera gärna dina förslag på hur vi kan bli bättre, och vad du tycker om de nya grejerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *