Tre snabba: Målle, påven och bildredaktören

Kanske vet du lika lite om jag om artister som var stora i ett frikyrkosverige på 70-talet, men just nu pågår iaf en turné under namnet ”Royal Years” runt om i norden. Dagen har varit mediepartner och också haft en del införartiklar. Igår gick vår sista artikel, då med trummisen ”Bil Maxwell”.

Men en av de deltagande, Målle Lindberg – en 78 år gammal väckelsepredikant (och sångare) – ger löpande rapporter på sin blogg(!). Här skriver han om hela turnén, hans misslyckade försök att tala med amerikanen Andrea Crouch och om autografjägare

 

********

När påven för första gången på länge besöker USA blir det såklart en världsangelägenhet. Alla medier, även Dagen, skriver om det. Prylar skapas, event skapas, och det blir en påvehysteri.

Men även en del gömda kunskaper kommer till ytan. När jag klickade mig igenom det här ”vad vet du om påven”-testet fick jag den något märkliga frågan: ”Vilken nation har bestämt att du fråntas din nationalitet och blir omedelbart satt i exil om han någon blir vald till Påve”

Gör testet och se det minst sagt förvånande svaret.

 

*******

Josefin Casteryd är sedan januari ny bildredaktör på Dagen. Det innebär att hon snart varit här i fyra månader.
Trots det har hon ännu inte bildsatt sin egen kontaktinformation.

En bildredaktör utan bild.

Det finns ett komiskt drag i det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *