Att gå till postfacket ger mig pirr

När man är webbredaktör får man inte så mycket på papper. Det mesta kommer i digital form. Tips, inbjudningar eller pdf-dokument.

 

Men sedan jag började Dagenblogga har det hänt något – jag börjar få små paket. Paket! Riktiga, ni vet. Omslagna med papper och små handskrivna lappar eller brev nedstoppade.

Paketen innehåller sedan allt från böcker man tycker jag borde läsa, till teckningar, godis och t-shirts. Det finns något mycket fint över detta.

 

I veckan har det blivit extra många. Hela tre stycken! Bland annat två böcker som man tycker jag borde läsa. Att gå stegen till mitt lilla postfack är numera en upplevelse full av pirr. Finns där något i dag?

 

Det tredje paketet var också en kul grej. Det var en konfirmationskampanj som en marknadsförare från Svenska kyrkan skickade för att visa deras annorlunda sätt att nå 14-åringar – kylskåpspoesi med existensiella ord.

Och även kylskåpspoesi är lite 2001 är det ett roligt grepp som nu gett mig tre minuters nöje

Detta trots att jag visade mig fullkomligt fantasilös när det gällde att sätta ihop meningar av ord. Jag fick använda en livlig (och egenproducerad) nysvenska och även addera ett tecken som de måste glömt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *