Massmejl är inte bra, säger FRA-gillare

FRA-frågan vägrar självdö. Trots att Reinfeldt och gänget inte önskar annat. Svenska folket är ilskna och har insett att bloggar har blivit ett maktinstrumet som med framgång kan användas.

Den stora snackisen de senaste dagarna har varit Expressens mailbombning som de, med sina läsares hjälp, utfört mot de riksdagsledamöter som röstade ja till FRA-lagen.

Flera riksdagsledamöter har blivit upprörda över de automatiserade mejlen med samma sakinnehåll, men några har också svarat. Som Roger Tiefensee (c). De senaste dagarna har tusentals fått ett lite förmyndigande (automatiserat) massmejl från Roger Tiefensee med följande innehåll:

”Tack för ditt mejl om FRA. Det är lite synd att du inte skickar ett personligt mejl utan använt dig av Expressens massmejl, eftersom det innehåller felaktiga påståenden.”

Och så fortsätter han beskriva.

Fyndigast i sammanhanget är nog bloggaren Henrik svar:

”Tack för ditt svar om FRA. Det är lite synd att du inte skickar ett personligt mejl, utan använt dig av samma mejl till alla som du svarar. Speciellt eftersom ditt svar innehåller felaktigheter.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *