Nu kan du pila mellan citat

Det här är Simon. Han jobbar egentligen på marknad med att göra annonser och sånt. Men på en mindre tidning får man göra lite allt möjligt. Så med jämna mellanrum tassar jag bort till Simon och frågar med så underlägsen och snäll röst som jag kan om han möjligtvis kanske har tid med en liten grej. 

Och Simon tittar på mig med ett höjt ögonbryn och fäster sedan blicken i skärmen och säger ”Jahaa… När ska du ha den?”. Och jag skrapar med foten i marken och stammar ut mig ett ”Så snart som möjligt” med trettitvå tillägg att ”bara om du har tid”. Så fäster Simon blicken i skärmen igen, lägger handen vid hakan och lovar göra vad han kan.

Och Simon är snabb. Och duktig. Han har till exempel gjort vår bottenplatta. Och i veckan har han haft tid att göra klart citatrutan i sidhuvudet.

Visst är den fin?

I dag fick vi dessutom till små pilar som gör att du kan klicka dig fram och tillbaka mellan citaten. Så fantastiskt! Jag har alltid irriterat mig på svd:s och dn:s citatrutor där man börjat läsa något intressant, och som sedan försvinner. Så sitter man där och väntar en minut innan det dyker upp igen. Men no more waiting. nu kan man klicka sig fram och tillbaka mellan citaten.

Tack Simon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *