En ny bloggprofil är född

Jag har hintat förut om att vi idag ska presentera en ny redaktionell blogg på Dagen.se.

Och utöver den temporära USAblogg från National Quartet Convent, kommer här vårt allra färskaste tillskott bland de fasta redaktionella bloggarna: Carl-Henric Jaktlund.

Carl-Henric Jaktlund skapade något unikt med sin bloggbevakning av Livets ords årliga Europakonferens i somras. Han visade på hur bloggen kan användas som instrument för att få med de marginalanteckningar som varken bör eller kan finnas med i en nyhetsartikel. Genom dem skapade han en relation till sina läsare. Genom dem inbjöd han till en ny förståelse om Europakonferensen för en publik som aldrig besökt den.
Carl-Henric Jaktlund lyckades bland ömhet, skärpa och nyfikenhet till något otroligt unikt. Det var uppenbart att en av de mest spännande kristenprofilerade bloggarna var född.

Europakonferensens blogg blev Dagen.se:s mest besökta någonsin. Och Carl-Henric Jaktlund förståelse för vad en blogg handlar om gjorde mig ärligt talat…uppspelt.

Därför är det med stor glädje och spänning som vi nu kan presentera vad som sannolikt kommer att bli en av mina absoluta bloggfavoriter:
Jaktlunds marginalanteckningar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *