Hur agerar man såhär sista dagen i livet?

Vad ska ni göra i kväll? Ja, jag tänker utifrån att det kan vara er sista kväll i livet.

Om ett forskargängs faror besannas kan vi i morgon slukas av ett gigantiskt svart hål. Och det skulle ju verkligen vara obehagligt.

Även om jag nu har jag väldigt svårt för den där sortens spekulationer så kan jag inte låta bli att tänka på hur dessa forskare måste kissa i byxorna av rädsla.

Och massor av frågor kommer till mig. Om man är övertygad om att jorden går under imorgon, vad gör man ikväll? Paralyseras man? Eller springer man runt och gör allt man inte hann? Deklarerar man sin kärlek till henne man aldrig vågat prata med? Styr upp ett fallskärmshopp? Dansar naken på gatorna?

Dessa är tankar som ikväll ockuperar min hjärna. När jag kanske egentligen borde planera min död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *