Ska jag göra en Helgmålsringning?

SVT hörde av sig förra veckan och frågade om jag ville spela in en Helgmålsringning.

Vet ni vad det är? Det var knappt så jag visste det själv. Men en snabb titt hos SVT visar att det är det där programmet som börjar med kyrkklockor, och så är det nån tjej eller kille som pratar några minuter till stillsam musik. Fem minuter varje lördag klockan 17.50. Här kan du läsa mer om programmet.

Visst är det en rolig förfrågan? Så oväntat på något sätt. Att jag skulle stå där framför en kyrka och prata i tv. Och lite läskigt.

Jag har inte tackat ja än. För jag kan ännu inte se hur jag ska göra det på ett för mig tillfredsställande sätt. Jag skulle behöva visualisera det. Se och förstå hur det kan bli bra och kanske framför allt annorlunda.

Så nu tänkte jag be er om hjälp. Tycker ni jag ska tacka ja? Och hur ska jag då göra det?

Alla tips och idéer mottages tacksamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *