Bloggarna blir mer bloggvänliga

Har ni sett det nya här intill bloggarna? I en liten ruta syns det vad andra bloggar senast har skrivit om den blogg du besöker.

Både till höger, via knuff.se:s widget, och under varje bloggpost (syns när man klickar fram kommentarerna) finns Twingly på samma sätt som under vanliga artiklar.

Det kan ju tyckas konstigt att vi använder oss av Knuffs länkwidget när Twingly har en likadan. Men vi vill helt enkelt lyfta Knuff.se så mycket vi kan. Det är en suverän sajt som behöver upptäckas av så många som möjligt. 

Sajten (som för övrigt rankades som 39:e bästa sajten 2008) plockar upp vad bloggosfären skriver om varje dag och dess startsida blir en löpsedel över de mest bloggade nyheterna, böckerna, youtubeklippen och så vidare..

För att din blogg ska synas hos knuff.se (och i listan härintill) behöver du pinga knuff. Det gör du antingen via nyligen.se, eller (kanske ännu hellre) via den fantastiska lilla tjänsten RSS-ping. Läs mer om den (och andra sätt att hjälpa din blogg få spridning) här.

För övrigt tillhandahåller Knuff.se widgetrutan gratis, så du kan lägga in den på din egen blogg. Läs mer om det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *