Leif Cyrillus has entered the building

Det var en stor dag i dag. Leif Cyrillus var på besök!

Det låter kanske inte så märkvärdigt för er. Ni ser ju honom på Dagen.se mest hela tiden. På helger, sena kvällar och helgdagar dyker Leifs nuna upp under rappa texter. Men faktum är att jag aldrig har träffat Leif Cyrillus tidigare. För även om han är en mångårig dagenmedarbetare bor han sedan flera år i Edsbyn. Där bakom en dator sitter han och uppdaterar Dagen.se med nyheter på tider då redaktionen är tom.

Så det var en stort att få träffa denne gigant. Men det var också en oerhört märkligt känsla att nu stå öga mot öga med Leif. Jag tror aldrig det har hänt att jag under en så lång period haft en så intensiv kontakt (nästan dagligen i ett och ett halvt år) med någon utan att ha en aning om personen bakom rösten.

Det var riktigt hjärtligt, och det är häftigt att upptäcka vad kroppspråk tillför i ett samtal. Samt att komma på sig själv hur man tidigare sett på en person som en…talande bylinebild. Men där stod han. Leifan himself.

Vi har helt enkelt att göra med en sköning. En person som är helt ovärderlig för Dagen.se. Som är snabb, har koll, och hjälper dig att vara uppdaterad på vad som händer även under helgen.

Tack för det jobbet, Leif!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *