Tillbaka från festligheter

Jag hittade en röd tröja! Släkten ryckte ut och skrapade fram en från längst ned i någon byrålåda. Mycket skönt.

Det var en trevlig kväll förresten. En hel del intryck om kristenkultur sköljde över mig, som jag gärna delar med mig av en dag då jag inte behöver örfila mig för att orka blogga ytterligare en mening.

Så, kvällen. Trevligt, men lite inte alls så mycket interna skämt som jag hade väntat mig.

 Hade trott på en del moderatorgliringar, kanske att någon av de mest aktiva användarna skulle hyllats eller att det skulle diskuterats varför deras maskot Angelos tröja inte täcker magen.

Det sistnämnda tog jag förresten själv upp när jag satt i någon slags intervjuposition på scen. Jag tänkte att det skulle visa lite hur insatt jag var. Men uppenbarligen var jag den enda som överhuvudtaget noterat att naveln syntes. Skämtet föll lite platt, kan jag tycka, vilket även gjorde att jag inte valde att gå vidare på att glipan dessutom ser ut att avslöja ett graviditets-ärr.

Jaja. Tough crowd.

Det var kul i alla fall. Och det kändes viktigt att vara på plats för att uppmuntra när kristenprofilerade företag vågar satsa på nätet och på unga. Det har Crossnet verkligen visat att det vågat, när nu Flow fyller fem år.

Roligt också att träffa några av er läsare! Det borde man göra oftare.

Well, nu somnar jag. Godnatt.

Uppdaterad: Här hittade jag bilder på mig själv och min röda tröja

Och här överlämnar jag vår present

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *