I dag fyller viktiga medarbetare år

Det är en rolig dag i dag. Två viktiga medarbetare fyller år.

Vår utrikesansverige Anders Gustafsson fyller 40 och har varit ytterst stilig hela dagen i kostym och slips.

Anders bjöd på jättemuffins och vi firade med jamåhanleva, presenter och ståhej. Och tal förstås. Flera stycken. Det är inte så konstigt. Det finns mycket gott att säga om Anders. Som hans engagemang och möjlighet att omsätta svår kunskap på ett lättfattligt sätt. Hans höga arbetstakt. Hans journalistiska noggrannhet. 

Och inte minst för att Anders är en fantastisk medarbetare, som är noga med att ge beröm till människor i hans omgivning eller ta konstruktiva diskussioner om hur vi kan göra en ännu bättre tidning.

En gåva för Dagen.

 

Och så fyller vår kvicke webbreporter Leif Cyrillus år. Och det är den angenäma åldern av 65 år! Det kan man inte tro, eller förstå. Visst är det lite roligt att vår äldsta medarbetare är den som arbetar med de nyaste medierna?

Leif sitter som vanligt i Edsbyn och jobbar. Och om Leif kan man säga mycket, och jag har ju redan hyllat honom i en egen bloggpost tidigare. Men mest typiskt i sammanhanget är att Leif inte väjer för att jobba på sin 65 års-dag. Precis som han inte har väjt för att jobba varenda julafton, juldag, nyårsafton, midsommarafton, midsommardag, varje lördag, varje söndag (ja, _varje_) sedan.. Ja, över tio år! Ständigt har Leif varit där och servat Dagen.se:s läsare med det senaste nytt.

Det, mina vänner, är karaktär.

Stort grattis till er båda! Ni är så viktiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *