Jag hörs på radio och fryser

(en tidsinställd bloggpost)

I dag är min födelsedag. Och hur ska jag tillbringa den? Med att lyssna på mig själv och frysa.

Klockan 11 (well, programmet börjar elva, min medverkan är något senare – säg kvart över?) sänds Medierna i P1. Jag är med en snutt och pratar bloggkommentarer. Om dig som kommenterar här på bloggen, alltså. Missar du tiden kan du säkert gå in och lyssna i efterhand.

Sedan ska jag försöka ta mig in till stan för att delta i den där roliga frys-aktionen. Och om jag får riktig feeling tar jag upp mobilen och direktsänder hur det ser ut. I så fall kommer det dyka upp i fönstret nedan:

Och sedan ska jag göra massa andra roliga grejer också.

Godfödelselördag på er!

Uppdaterad:

Lyssna på inslaget från Medievärlden. Se fler klipp från frysningen (klicka fram till den senare delen – det är galet!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.