Hektisk vecka och visionsdag

Hörrni, ursäkta för det lite fattiga bloggandet den här veckan. Det har varit väldigt hektiskt. Jag hade till exempel tänk att avsluta bloggdebatten kring Willow Creek och bindorna, skriva lite om församlingsbloggande, rapportera om vårt arbete med bakgrundstv (som går live i dag) – men det har jag inte hunnit.

För den här veckan har varit första veckan på en ny organisation för Dagen.se. Det innebär ett utökat ansvar för budget och arbetsledning. Veckan har således handlat om möten med företag som har tjänster vi vill ha, avslutade kontrakt med leverantörer som kostar mer än vad de ger (som Dagens media snappade upp och skrev om), och utökade kontrakt med leverantörer vi gillar.

Och sedan har det varit en hel del Dagen.se-utveckling. Som med redesignen och bloggnotifieringen till reportrar.

Tiden räcker inte riktigt till och i dag är dagen vikt till visionering kring företaget. Vi är drygt sextio anställda som samlas i vår konferensglasbur och pratar framtid:

Vi pratar om vad tidningens vision är och sedan får respektive avdelning prata om hur man ser på framtiden, vart vi är på väg och sånt.

Och allt det här är väldigt viktigt. Och även jag behöver lyssna. Så ursäkta mig en stund till, så återkommer jag senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *