Är Åke Bonnier med i Bonniers bok-klubb?

Här var jag i dag! På Stortorget 1 i Gamla stan för att träffa domprost Åke Bonnier (det här var för övrigt den enda mobilbild jag kom ihåg att ta).

Tack för alla frågor ni ställde! Flera av dem hann jag inte ta med. Roligast frågan som jag missade var ”Är du medlem i Bonniers bok-klubb?”.

Däremot berättade Åke själv om bibelordet ”sälj allt du äger och följ mig” och jag tog även mod till mig och ställde läsarfrågan om rikedom, kameler och nålsöga. Det var intressanta svar på alltihop och jag tror att det blir en läsvärd intervju det där.

Någon kommenterade också att Åke Bonnier är med i frimurarna och tyckte jag borde fråga mer om det. Det hade jag inget belägg för så det gjorde jag inte. Däremot har Åke Bonnier själv gått in under kvällen och kommenterat i bloggposten att han inte är med ”och har inga planer på att bli det heller”.

Och så svarar han på några av de andra läsarna vars frågor jag inte hann se innan vi möttes.

Imponerande, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *