Åsa Waldau och REA

Det är ju lördag, och då brukar det vara tomt här.

Men jag har stött på två lite märkliga grejer som jag tänker att jag bara slänger in lite snabbt.

Först ut är följande klipp med Far & Son. Det är barnprogrammet REA som spelas in. Det där programmet där barn är reportrar. Någon passade på att spela in hur det ser ut bakom kulisserna, och det är uppseendeväckande, på ett lite roligt sätt. Se särskilt de två sista minuter. Extremt styrt manus, inte bara för barnreportern, utan också för den som intervjuas ”Men måste ni vara så….” osv.

****

Sen en annan märklig sak.

Det är Nerikes Allehandas som gör en intervju med Åsa Waldau. Och det får man ju göra. Men det är en lite udda sådan. Reportern, Helene Berzelius, är tydligen barndomsvän med Åsa Waldau.

Åsa Waldau skriver själv om mötet med reportern på sin blogg. Om reportern som ville ”protestera genom att visa den Åsa hon känner sedan alla år”.

Och jag har svårt att veta vad jag ska tycka om det där.

Intervjun publicerades i NA i går och halva(!) intervjun har de lagt ut på nätet. Vilket i sig är så korkat så jag blir arg (är det nu jag ska känna sug efter att åka till Örebro för att köpa en papperstidning?).

Men läs bloggen och artikeln och säg, vad får ni för känslor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *