Några pekpinnar till de kristna samfundens bloggande

EFK Ung fann sig snabbt efter påpekandet om att de saknar rss-flöden. Nu har de ett och jag följer nyfiket. Men jag undrar fortfarande varför man inte har en startisda för sin blogg?

Pingströrelsens föreståndare bloggar sedan länge. Eller bloggar… Han skriver texter på en sida utan vare sig möjlighet att kommentera eller följa via rss. Föreståndaren Pelle Hörnmark har tidigare svarat att de släpper kommentarerna när det finns ”bredare intresse”. Fortfarande oklart hur det ska upptäckas.

Nu är det dags Pingst. Öppna upp portarna. Släpp in oss! Det kommer att komma besvärliga kommentatorer, så klart. Men de tar inte så mycket tid som ni tror, det krävs mest att ni har en strategi för hur ni bemöter dem. Läs här om ni behöver inspiration.

Det var allt. Godonsdag.

Uppdaterad:
Även Rymdhunden skriver om Pingsts blogg som inte är en blogg. Och att de har en ny bloggare med samma problem. Allra mest komiskt är det kanske att man skrivit en artikel om att de har en ny bloggare, men saknar länk till den nya bloggen. Istället skriver man ”finns längre ner på den här sidan”. Men längre ner på sidan finns – inget alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *