Veckans länkar, v9

* EFK:s ordförande Stefan Swärd ska bli pastor, meddelar han i sin blogg. En församling någonstans i Sverige har i dag blivit informerad om det. Men ingen gissar rätt i bloggkommentarerna, och ingen i församlingen har läckt ut det. Märkligt. Men jag gissar att någon av er läsare vet? Skriv i kommentarerna så gör vi en nyhet på det imorgon.

* Om papperstidningen hade uppfunnits i dag

* Fredrik vill ha hjälp att få Bibelns perspektiv på fildelning

* Åke Bonnier och Stanley Sjöberg har träffats för ett ”gott samtal”. Jag har fortfarande så svårt att förstå varför Bonnier inte kunde vara med i Jesusmanifestationen.

* Barbro har recenserat 1000 kyrkor på kyrkkartan.se

* Jesus på dietklinik

* UNT.se har gjort redesign. Ovanligt klumpiga typsnitt, men mycket renare.

* Årets bästa bilder

* Blir det verkligen så här när man blandar Diet coke med Mentos? Någon som testat?

* DN granskar vad som hände inför FRA-genomröstningen och målar upp ett scenario där de inblandade – inkl medier – var styrda av ett väloljat pr-maskineri. Hax bemöter, liksom Falkvinge. Och själv kan jag avslöja att jag aldrig fick något pm eller info skickat från nån pr-organisation. De samtalen fick jag ringa själv.

* Veckans citatMackan funderar vad för slags latte som kostar 50 kr:

att mjölken kom från en helig ko i Indien som bara mjölkas rituellt en enda gång i livet och att sedan barbystade civilingenjörsutbildade oskulder handviftat in alpluft i skummet.

* Igår var det årsdagen för Palmemordet

* Hjälp Spotify lägga till din favoritlåt

* Charlotte Therese och Mackan har startat Humorstafetten i samband med fastan.

* Aftonbladet har gjort det enda rätt – låter krönikörerna vara gratis på nätet

* Äntligen! DN:s Medieblogg är on a roll och skriver två läsvärda inlägg i rad! Bäst är dissen av kvaliteten på Hovets förlovningsyoutube

* Broderskaparna startar blogg och deklarerar att bloggen ska ”vara ett komplement till tidningen – och tidningen ska vara det till bloggen”. Bra där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *