De får reprisera sitt bröllop

Jag kan inte riktigt släppa den där bröllopsentrén jag bloggade om i måndags. Jag går in och tittar på den då och då. Det är ett gladpiller, liksom. Och så ser jag hur antalet visningar rusar i höjden!

Vi måste ha att göra med en av Youtubes snabbast växande videoklippssuccéer här!

Jag ser de klippen som samlats runt omkring det. Filmer från Nyhetsprogram som gör det till sitt udda inslag. Men ett nyhetsprogram som tar det ett steg längre. De bjuder in the whole wedding party, bygger upp en scen och ber dem återspela hela youtubefilmen – fast på deras scen.

Och jag ryser igen. Tänk så fantastiskt! En dryg vecka efter att de lagt upp deras bröllopsklipp har det fått nästan femton miljoner visningar och alla de närmaste vännerna bjuds in på gemensamma resor för att få kärleksmanifestera allt igen.

Man måste älska det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *