Hjälp mig välja kläder!

I kväll ska det avgöras. Vem blir Årets dagstidning, årets redaktion och framförallt: Vem blir Årets digitala dagstidning!

Där är ju vi nominerade, som ni vet. Ska skriva mer om det senare i dag, samt hur ni kan följa oss under kvällen.

Och allt det där ska givetvis bli spännande. Men vad jag tänker på nu? Klädkoden.

Kvällen går under temat ”Black and white ball” och man ska ha antingen något vitt, något helsvart, eller något svartvitt. Och jag kan inte bestämma mig. Vilket kan tyckas fånigt. Men trots det. Jag står där framför spegeln, fotar mig och kan inte bestämma: Vilken av följande ska jag ha?


(nej, inte hängslen OCH skärp, jag fattar)

Visst är det den första jag ska köra på, va? Visst? Den till höger för mycket trollkarl? Hjälp mig här, for crying.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *