I dag sitter jag i expertpanel

I dag är jag på en konferens anordnad av tidningen Fokus, ”När tekniken förändrar politiken”.

Jag deltar dels av eget intresse, men också för att jag bjudits in att sitta i en panel under ett av seminarierna under dagen. Där ska jag tipsa ”politiker på alla nivåer” om hur ”jobbar du med sociala medier”.

Det blir kul. Har precis också träffat Stina Morian som ska sitta i samma panel som jag i eftermiddag. Det är kul. Vi har inte hörts sedan i somras när Andreas och jag skrev Dagens Almedalsblogg och vi fick det här mailet. Rolig grej det där. Men det pratar vi inte så mycket om nu. Stina är duktig, bra och driver det imponerande projektet Makthavare.se och det ska bli spännande att stå i panel med henne i eftermiddag.

Tyvärr direktsänds inget härifrån, men det blir någon slags redigerad film som ska läggas ut i efterhand. Återkommer om det.

Och så twittrar jag som en galen man härifrån under hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *