I kväll kan vi bli årets Dagstidning – här följer du oss

I kväll klockan 18.30 börjar branschorganisationen Tidningsutgivarnas Black and white ball på Clarion Sign i Stockholm. Under kvällen kommer årets bästa tidningar firas i ett antal olika kategorier.

Dagen.se är en av tre nominerade i kategorin Årets digitala dagstidning. Och givetvis kommer vi se till att ni kan följa kvällen på olika sätt.

Vi mikrobloggar och direktsänder webbtv från mobilen. Under den här bloggposten så kan ni följa alla våra rapporteringar.

Om jag är spänd inför kvällen? Ja, givetvis. Men inte så nervös. Om vi vinner är det en sagolik bonus som kommer vara ett fantastiskt fint bevis på hårt och målmedvetet arbete. Vinner vi inte är vi lika stolta över att anses som en av årets tre bästa digitala tidningar. 

Konkurrenterna DN.se, och Thelocal.se är duktiga. DN:s På stan-satsning vann förra året i den här kategorin och tillhör givetvis favoriten. Thelocal lyckas med något som få andra gör på nätet – att tjäna pengar. Båda är värdiga vinnare.

Men om jag tror att vi vinner? Ingen aning. Men vi kan väl öka insatserna lite? Säg så här: Vinner Dagen.se i kväll lovar jag att raka av mig håret. Som en slags glädjeakt. Eller för att när ”oj har du rakat håret”-frågan kommer kunna säga: ”Just det. Årets digitala dagstidning, du vet”. (Eller kanske mest för att det var det tokigaste jag kunde komma på här i bloggfarten)

Här kommer bambusersändningarna framåt kvällen:

 


Laddar mikrobloggen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *