Jag har sagt upp mig

I går kväll lämnade jag in en uppsägningsansökan till Dagen. Och i dag, efter att det offentliggjorts för hela företaget, vill jag också informera er: Jag har sagt upp mig från min tjänst som webbredaktör på Dagen.

Det är mitt eget beslut, extremt väl genomtänkt och långt ifrån förhastat.

Det har känts tråkigt att inte kunna bolla det med er, bloggläsare. Att inte få diskutera mina funderingar, tvivel och glädjebesked. Men jag tänker att jag ska göra det mer nu. Det finns så klart mycket att säga och jag går just nu i tankarna om vad jag ska säga och hur mycket man säger.

Jag har därför beslutat att starta en privat blogg på emanuelkarlsten.se där jag kommer förklara och beskriva mer om bakgrunden till mitt beslut. Allteftersom. 

Min tjänst här finns formellt kvar till och med januari. Vad som händer därefter varken kan jag eller får jag just nu avslöja. Men det är något bra.

Jag har väldigt mycket att vara tacksam för under den tiden som har gått, och jag kommer sakna väldigt mycket. Inte minst det uppdrag som Dagen har. Och det jag fått göra med den här bloggen.

Tack för allt det ni läsare gett. Tillsammans har vi byggt upp något vi kan vara stolta över.

Vi hörs.

Uppdaterad: Medievärlden skriver. Uppdaterad 2: Resumé skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *