Vad har varit årets bloggsnackisar?

Imorgon klockan 14 ska jag vara med i Sveriges radio P1 Människor och tro. Det blir direktsänt, vad jag förstår och jag ska prata om om bloggar och hur samtalet om trosfrågor för sig på nätet.

Det blir kul, så klart. Men jag är också lite fundersam.

Vad har varit årets snackisar? Jag planerar så småningom att sammanfatta året på Dagen.se, men har inte hunnit igenom min egen blogg längre än februari. Så, ni som rör i det vi kallar den kyrkliga bloggosfären: Vad har varit riktigt bra bloggdebatter i år? Vilka bloggposter eller bloggar står ut när ni tänker tillbaka på året?

Ni kan väl tänka lite på det? Jag ska själv sätta mig och fundera mer på saken imorgon förmiddag. Så tipsar ni och skruvar in radion på P1 vid tvåtiden imorgon så pratar jag om saken.

Vi säger så?

Uppdaterad: Jag hittade till avsnittet på Människors och tros hemsida där de pratar om morgondagens program. Och, drumroll, kolla stavningen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *