Mindre viktiga saker om en mindre viktig bild

I en av mina allra första bloggposter på Dagenbloggen lovade jag att ändra min ”töntbild” här till vänster. Det tog fyra månader. Men nu är den ändrad.

Fortfarande oklart om jag lyckats bli otöntig. Det är något med utomhus och mina ögon som inte riktigt går ihop. Ögonen försvinner liksom in bakom dess lock, och kvar blir bara två streck. 

Nog om det. 

Det riktiga anledningen till ny bild  är egentligen att jag bytt utseende. Eller frisyr. Eller låtit håret växa i alla fall. I flera veckor har jag gått runt i nallebjörnslurv på skallen

För några veckor sedan fick jag ett mejl där en pastor påstått att jag spytt ut mitt förakt mot invandrare i bloggen. Detta i en bloggpost som berörde varken invandrare eller förakt. Eller spyor heller för den delen.

Senare visade det sig att slutsatsen dragits sedan pastorn sett min bild. Rakat huvud = rasist. Lika självklart som ring i vänster öra = bög. 

Nu är ju inte jag rasist. Jag är ju bara en vanlig kristen kille, liksom. Och för att undvika framtida obehag har jag sedan dess låtit mitt hår växa ut till behagligt frikyrkorufs.

 

Frågan är vad jag nu ska göra av mina kängor och bombarjacka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *