En två-åring som jag inte kan hantera

Ett videoklipp jag hittade för några veckor har förföljt mig i mina tankar. Jag kan liksom inte släppa det. Det är en kanske två år gammalt barn som fått plats på scen i en karismatisk kyrka i USA(?). Barnet har fått en mick och härmar hur pastorn brukar låta och prata när han går över scenen. Det är medvetet och förvånansvärt närvarande barn som helt obehindrat agerar exakt likadant.

Och jag kan inte avgöra om det är hemskt och sjukt eller bara en söt liten grej som ett barn gör.

Om det säger något om hur konstigt vi i kyrkan beter oss på estraden, eller om det bara blir märkligt när det är ett litet barn som härmar det.

Så. Kan ni hjälpa? Titta på klippet och ge en kommentar. Jag vet inte hur jag ska tackla det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *