Veckans länkar v44

* Vi kristna pratar ofta om att det trogna sexet – det som hålls innanför äktenskapets gränser – är något fint och något som inte alls är eller borde vara tabubelagt. Men här kommer kanske det ultimata testet på just det: Sajten Christian Nymphos (kristna nymfomaner) görs av några kristna kvinnor som älskar att ha sex med sina äkta makar. Här ges åtskilliga tips till äkta par om hur de håller igång sexlivet. Onekligen fascinerande. Kolla!

* Det var roligt att läsa all respons på vårt pingsttest. Särskilt roligt att en av landets pingsthistoriker inte klarade alla rätt. Eftersom det fans frågor om om nutid…

* Domprosten i Stockholms stift, Åke Bonnier, vill lägga ner julen.

* Världen idag publicerade i veckan en debattartikel från en kristen rektor. Han skriver angående skolskjutningarna i Finland och droppar följande kommentar: ”Ur en evolutionistisk och en ateistisk världsbild kan vi alltså inte döma Auvinen eller Saari. Tvärtom måste vi väl berömma dem för att ha försökt skapa en större ekologisk balans mellan arterna!” Läser ni samma sak som jag? Att vi ska berömma evolutionstroende mördare för att de skapar ekologisk balans?

* Brygubben efterlyser föryngring till Kyrkomötet och citerar följande: ”Ett ombud som självt fyllt 50 och kan kallas tant vittnade om hur hon får höra hur trevligt att hon som ung är med i kyrkomötet” Någon som känner igen det?

* Bloggen ”Stuff Christians like” gör en rolig lista över hur den ultimata kristenloggan skulle se ut. Underhållande.

* Härnösands stift har beslutat att papper inte är framtiden. Nu lägger de ner sina tidningar och brev och satsar på mail och webb istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *