Nu börjar vi sminka om Dagen.se

Jag har tidigare bloggat om det, men nu är vi på gång på riktigt. Med att ge Dagen.se ett nytt utseende.

Detta görs samtidigt som vi försöker tydliggöra andra saker. Som navigeringen. Och hur vi presenterar nyheter och det ena med det andra.

Så långt som möjligt vill vi göra det här inför öppen ridå. Vi kommer inte sjösätta färdiga kolosser där vi har gissat oss till vad du som Dagenläsare kommer gilla, utan bjuder in dig i varje del av nybygget. För att få dina åsikter när den betyder som mest – i själva uppbyggandet.

Vi ändrar helt enkelt bit för bit. Med din hjälp.

Och först ut är en idé på hur menyn, den som ligger precis under Dagenloggan. Och då vill vi gärna ha din åsikt. Vad tycker du? Ser det aptitligt och snyggt ut? Rent utseendemässigt? (klicka här för att se en större bild)


Tanken är att komma bort från det gråtunga och kantiga som vi har i dag. Samtidigt vill vi färgkoda våra nyheter mycket mer. Vi tänker att vi ska begränsa oss till färre ”ämnen”. I första hand Tro och kyrka, Sverige, Utrikes, Opinion och en eller två till. Vi vill gärna färgkoda. Att har man klickat in sig på en nyhet som handlar om Tro och kyrka så kommer menyn ändras till den färgen. Klickar man på en Opinionsartikel får menyn en annan färg. Vi kommer visa senare (när vi har något att visa) hur vi tänker att vi kan använda det vidare.

Men först och främst – hur känns det här förslaget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *