Veckans länkar

* Magnus Betnérs program ”I ditt ansikte” går vidare. Jag har inte sett det själv, men jag hittade det här fantastiskt roligt citatet som jag måste få återge. Det är från hans akt på Aftonbladets nöjesredaktion

”Ni jobbar ju på papper vilket måste vara svårt i dessa tider, men ni gör det ju bra. Att vara bra på print måste ju vara ungefär som att vara en riktigt bra sadelmakare. Man är bra på att göra sadlar men det är riktigt jobbigt att alla börjar åka bil”

* Vad Runar gör nuförtiden? Jo, han föreläser och signerar Biblar. Det är säkert en god tanke, men det kan också vara något av det mest högmodiga jag sett.

* Blondinbella, Sveriges största bloggare, slutar blogga. Och fotolasse tror sig veta det egentliga skälet.

* Äntligen har världen fått ett fullgott alternativ till piratkopierad musik. Spotify heter tjänsten där du kan spela all världens(!) musik – gratis. När du vill, snabbt, tryggt, och smidigt. Betalversionen släpptes i veckan. Reklamfinansierade gratisversionen är dock fortfarande i beta och kräver inbjudan. Läs mer hos Nikke och DN.

* Det har varit en del tyckanden om Kate Perrys ”I kissed a girl” på kollegan Jaktlunds blogg. Nu ger sig kristna feminist/modebloggaren Underbara Clara in i debatten med ett tänkvärt perspektiv.

* Tor Billgren analyserar debatten om kristen höger/vänster-retorik från sitt perspektiv. Han menar att de ”vänsterkristna”, med sitt manifest, gav öppet mål åt motståndarna.

* Joel Halldorf visar kyrkan som förbujuder förklaringar.

* Biskop Koskinen har Sveriges vackraste namnteckning?

* Den har cirkulerat ett tag, men är ganska rolig. Reklamen kring Tiger Woods-spelet och ”the Jesus shot”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *