Veckans länkar

* Veckans stora snackis har varit den musikvideo som ett rockband spelade in i en kyrka. Prästen Lars B Stenström har vigt sin blogg till ämnet och skriver initierat och intressant.

* SAOM har varit och rotat i arkiven och hittat den fantastiska artikeln om rånet i Råneå där bankmannen Rolf Rånman intervjuas. Och det är på riktigt. En must-read!

* Har ni sett den nya skvallertidningen Bild i affärerna? Den som säger att Arnold Schwarzenegger bjuder Fritzls källarbarn på solsemester? Well… Jämför tidningens sanningshalt mot det här faktumet: Tidningen görs av samme man som skapade En Ding-ding värld

* En judisk gift kvinna ska ha huvudet täckt, enligt judisk lag, vilket man man ofta löser med olika peruker. Och, som ett led i moderniseringen, har man nu lanserat the Sarah Palin-frisyren, som peruk. Fantastiskt.

* Jämställdheten tar ännu ett jättekliv framåt. Efter att kvinnor länge fått gå i BH lanseras nu en PH för män. Och, ja, det är vad ni tror.

* Recensionerna av samfundens hemsidor togs väl emot. Flera församlingar har hört av sig om att de vill ha sina hemsidor recenserade. Hos många verkar det ligga stor irritation över att man inte förvaltar sin webb bättre. Inte minst hos Svenska kyrkan. Läs tillexempel Präst-Eriks egen recension av Svenskakyrkan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *