Veckans länkar v48

* Marcus från Mediascreen lanserar sajten Bloggpuls. Tanken är att upptäcka nya, personliga bloggar. Var femte sekund pulserar det därför upp en bloggpost med något ”jag tycker/älskar/hatar”. Läckert.

* Det hetaste på Iphonemarknaden just nu är att ladda ner applikationen ”Ocarina”. Man blåser i telefonmicken och trycker sedan ner tangenterna för att få olika toner. Prästen Per Wilder har också laddat ned och ska spela upp ”Pie Jesu” på söndagsmässan. Kolla när ha övar.

* Idol i fredags, By grace var med och flickidolen Johan Palm åkte ur. Det må vara som det var. Men missa inte det här. En tjej i publiken som fullkomligt och bokstavligen avgudar Johan (”han är viktigast i mitt liv, viktigare än min familj”) och får _fullkomligt_ spel, hyperventilerar och får inte fram ett ljud. Se framträdandet, och missa inte heller backstage.

* Bloggen Tro och tänk är tillbaka. Och börjar med att vitsa: ”Ett väldigt bra dubbelnamn för en pingstbebis skulle vara Halle-Julia.”

* Jonas Helgesson skriver en skön krönika om drömmar och berättar om sin nästa dröm – bestiga Kebnekaise: ”Och jag har en fix idé om att när jag är längst uppe på toppen ska jag ringa färdtjänst…”

* Ted Valentin har lanserat ännu en kartsajt. Denna gången Kyrkkartan i samarbete med Svenska kyrkan. Nu kan du skriva en recension av din kyrka, med bilder och tyckande. Genialt. Roligt att notera är att Ted fick idén från ett Sex and the city-avsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *