Nu snickrar vi i direktsändning

Jag har hintat om det förut, visat er skisser i bökiga jpg-format. Men nu är allt det där ett minne blott.

Men nu har skisserna fått liv. Blivit klickbara och såntdär.Vi har helt enkelt skapat http://utveckling.dagen.se

Vi vill inte längre sitta ensamma och skissa. Så istället för att göra ändringar på ett ritbord lägger vi upp det i skarpt läge, klickbart med riktig känsla av hur det skulle kunna se ut för att både ni och vi kan skapa en uppfattning om hur det fungerar i praktiken.

Det kanske är ett arbetstidsmässigt självmord, det vet vi inte än, men för egen del förvånas jag över vilken skillnad det blev. Jag ser genast ett gäng saker som verkligen inte fungerar eller som blev direkt fult. Jag är till exempel mycket mer tveksam till att vänsterställa nyheterna nu. Inser också bättre hur menyvalens typsnitt inte alls fungerar.

Men än ska det inte dömas. Vi är inte ens i betaläge. Allt från skissbordet är inte implementerat, så det går inte att riktigt döma allt än. Men vi vill, trots det, öppna för er redan nu. Ge full insyn i hur vi tänker, hur vi arbetar och hur vi utvecklas.

På så sätt blir det enklare för oss att bolla snabba frågor till er när vi testar något nytt. Det blir enklare för er att snabbt reagera över hur fult och omöjligt någon del av sajten är. Och så vidare…

Så välkommen in på en rundtur på utveckling.dagen.se. Ett förstadie till betaversionen, helt enkelt.

Och självklart ska du kommentera åsikter om det redan nu. Såga, var neggo och kritisera. Det är nu vi kan göra något åt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *