Hjälp mig nominera till bloggpris

Hösten blir alltid extremt intensiv. Märkligt. En termin som bara är tre och en halv aktiv månad, egentligen. Jämfört med vårens fem.

Det innebär också att massor av event och andra grejer ska fixas. De senaste veckorna har jag bjudits med att sitta i nomineringpanel för två bloggpris. Dels Stora bloggpriset, som Aftonbladet instiftade förra året. Och dels Dax-priset, ett bloggpris riktat mot bloggare som är 50 år eller äldre.

Nomineringar till det sistnämnda priset ska vara inlämnade senast imorgon. Och jag inser: Jag behöver hjälp.

Visst har jag några favoritbloggare bland folket som är 50 eller äldre, men inte särskilt många.

Så: Kan ni hjälpa? Vilka är era favoritbloggar bland dem som är 50+?

Skriva bloggadressen i kommentarsfältet så kikar jag och skickar in dem jag tycker är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *